Referenser

Det finns många orsaker att välja WisePlatform som företagets affärssystem.

​​​​​​​Se vem som är våra kunder och vad de har att säga om oss.

​​​​​​

” WiseGym var rekommenderat till oss av en tidigare samarbetspart. Efter kontakt och möten har vi känt att WiseGym och personerna bakom detta finska företag är helt rätt för oss. Viljan från WiseGym att utveckla ett affärssystem i den svenska servicebranschen tillsammans med oss är exakt vad vi letat efter.

Vi är väldigt nöjda med detta samarbete och ser framemot att vi får ett system som är utvecklat till det optimala affärssystemet med modern och bred kompabilitet till den digitala verklighet vi idag befinner oss i."

Peter Ericsson

​​​​​​​VD
Factory Fitness

​​​​​​​

"Wiseplatform-systemet är ett mycket mångsidigt verktyg som har lättat vårt arbete inom marknadsföring, fakturering och kundtjänst. WisePlatform böjs enligt vår verksamhet och vi behöver inte byta vårt sätt att operera verksamheten enligt vad vårt system kan göra. När hela företags alla verktyg är i ett och samma system så är det eventuellt tydligare och lättare att se och hålla koll på helheten. Det är fantastiskt att märka WiseNetworks vilja att utveckla och föra hela tiden framåt systemet med den tanken att kundernas verksamhet blir lättare. Jag kan endast rekommendera WisePlatform och det har jag redan gjort till så många kollegor."

Ville Ahvenainen

VD
PowerGym oy

"WiseGyms verktyg är nutiden. Största fördelen kommer just från det att alla våra nödvändiga verktyg är i ett system och talar med varandra"

Anton Isaksson

Företagare
Liikuntakeskus Sipoon Syke


"Golf-branchen har haft redan länge ett klart behov till en lösning som det här. Med systemet får man ny effekt till kommunikation, marknadsföring och försäljning. Speciellt fint är det att med samma kredentialer kan man förvalta alla funktioner och ekonomiets parametrar verkar alltid vara aktuella "

Markus Björlin

VD
Yyteri Golf


​​​​​​​


Kundcase:

Samarbetet mellan WiseGym och Factory Fitness har börjat bra

Lanseringen till Sveriges marknad går som vi hade förväntat och vi har fått positivt mottagande. Tillsammans med vår pilotkund Factory Fitness har vi anpassat affärssystemet för Sveriges marknad och vi vet nu att behovet till WiseGyms ”allt-i-ett”-produkt är hård.

Läs mer